Tervetuloa Kauhajoelle MessuCupiin 2015

Kategoria: MessuCup 2015 Viimeksi päivitetty: 09.08.2015

19. MessuCup järjestetään jälleen syyskuun alkupuolella, 5.-6.9.2015. Alun perin pienimuotoiseksi suunnitellusta syysturnaukseta on kasvanut vuosien mittaan erittän suosittu, jopa kesäistä KauhajokiCupia suurempi pelitapahtuma. Reilu 100 joukkuetta onkin maksimimäärä, jonka pystymme vastaanottamaan erinomaisin palveluin.

MessuCup-viikonlopun aikaan Kauhajoella on runsaasti muutakin ohjelmaa kuten Ruokamessut ja Syöminkien yö -tapahtumat.

MessuCup ja KauhajokiCup ovat turnauksia, jotka järjestetään vankalla kokemuksella. Molemmat turnaukset ovat saaneet osallistuvilta joukkueilta kiitosta mm. järjestelyistä, ruokalan perinteisestä ja maittavasta kotiruuasta, turvallisesta turnausympäristöstä sekä tunnelmasta. Meillä kaikki ottelut pelataan 12-14 nurmikentällä. Näistä 12 on samalla urheilukeskuksen alueella, yksi cup-toimiston läheisyydessä ja yksi vain 10 minuutin ajomatkan päässä. Keskustan majoituskoulut, ruokala ja urheilukeskus ovat kävelymatkan päässä toisistaan. MessuCup kartta Majoituskouluina on myös muutama rauhallinen pieni kyläkoulu 5-10 min ajomatkan päässä, jos joukkueet haluavat pois keskustan vilinästä. Majoitusmahdollisuuksia on monia perinteisen koulumajoituksen lisäksi. Voit majoittaa joukkueesi hotelliin, oppilasasuntolaan tai vaikkapa järven rannalle mökkeihin.

Tarkempaa informaatiota turnauksen sarjoista, säännöistä ja maksuista sekä ilmoittautumislomakkeen löydät turnauspalvelusivustoltamme TÄSTÄ
Jos turvauspalvelusivusto aukeaa koneellasi mielestäsi liian pienessä ikkunassa, kokeile aukaista sivusto tästä.

Lämpimästi tervetuloa MessuCup 2015:sta!

Osumia: 2160
Kauhajoen Karhu Ry
Jalkapallojaosto
Urheilutie 3
61800 Kauhajoki
 
                                                     +358 400 514 430

futistoimisto(a)kauhajokifutis.net
 
                                                       Käyntiosoite
Topeeka 21
61800 Kauhajoki