IKH KauhajokiCup 12.-14.6.2015 päätökseen

Kategoria: KauhajokiCup 2015 Viimeksi päivitetty: 17.06.2015

Perinteinen IKH Kauhajoki Cup vietti viikonlopun aikana 35-vuotisjuhlaturnaustaan. Sää oli suosiollinen ja pelikentillä nähtiin 57 joukkueellista reipasta pelaamisen meininkiä. Pallo pomppi urheilukeskuksen kymmenellä eri viheriöllä taitavien tuomareiden ohjauksella. Tänä kesänä olemme saaneet jo kokeneiden tuomareiden joukkoon myös uusia, oppineita ja hyviä tuomareita nuorista tulokkaista, jotka hyvin määrätietoisesti ja luontevasti ohjasivat turnauksen pelien kulkua.

Juhlaturnauksen kunniaksi valitsimme osallistuvien joukkueiden keskuudesta Fair Play- joukkueen, joka huomioitiin erikoispalkinnoin. Joukkueeksi valittiin Auran palokunnan urheilijat, P9 (APU). Fair Play- joukkue omasi siis fiksun käyttäytymisen, reippaat askeleet, iloisen ilmeen, sekä reilun pelaamisen taidon.

Turnausviikonloppu oli kaiken kaikkiaan erittäin onnistunut. Tunnelma oli rauhallinen, iloinen ja tunteikaskin. Järjestelyt sujuivat moitteettomasti koko kolmen päivän ajan. Niin kuin edellisinäkin vuosina, myös tänä vuonna saimme osallistuvilta joukkueilta kiitosta mm. järjestelyistä, hyvistä nurmikentistä, ruokalan perinteisestä ja maittavasta kotiruuasta, turvallisesta turnausympäristöstä sekä tunnelmasta.

Jalkapallojaostojohtokunta oli aloittanut cup- valmistelut jo aikaisessa vaiheessa, joten työtunteja on kerääntynyt ruhtinaallisesti. Puheenjohtaja Markku Nummijoki on tyytyväinen turnauksen kulkuun. Vapaaehtoistyöllä on suuri merkitys turnauksien järjestämisessä ja ilman sitä tapahtuma olisi vaikeampaa toteuttaa.

Turnausorganisaatio kiittää kaupunkia hyvistä turnausolosuhteista kisakentillä ja majoituskouluilla.

Osumia: 2007
Kauhajoen Karhu Ry
Jalkapallojaosto
Urheilutie 3
61800 Kauhajoki
 
                                                     +358 400 514 430

futistoimisto(a)kauhajokifutis.net
 
                                                       Käyntiosoite
Topeeka 21
61800 Kauhajoki