Tervetuloa 35. KauhajokiCupiin 2015!

Kategoria: KauhajokiCup 2015 Viimeksi päivitetty: 02.11.2014

35. KauhajokiCup 12.-14.6.2015

Kutsumme Sinut KauhajokiCup-turnaukseen! Turnaus järjestetään jo 35. kerran perinteiseen tapaan viikkoa ennen juhannusta. KauhajokiCup on yksi Suomen suosituimpia ja perinteikkäimpiä jalkapalloturnauksia, jossa vierailee vuosittain myös ulkomaalaisia joukkueita. Turnaukseen osallistuu vuosittain noin 110 joukkuetta, mikä onkin maksimimäärä mitä pystymme vastaanottamaan. KauhajokiCup on varma turnausvaihtoehto, jossa järjestelyt sujuvat jo rutiinilla. Kauhajoen Karhulla on vankka vuosikymmenten kokemus turnausten järjestäjänä!

KauhajokiCup on turnaus, joka on vuosittain saanut osallistuvilta joukkueilta kiitosta mm. järjestelyistä, hyvistä nurmikentistä, ruokalan perinteisestä ja maittavasta kotiruuasta, turvallisesta turnausympäristöstä sekä tunnelmasta. messucup karttaMeillä kaikki ottelut pelataan 12-14 nurmikentällä. Näistä 12 on samalla urheilukeskuksen alueella, yksi cup-toimiston läheisyydessä ja yksi vain 10 minuutin ajomatkan päässä. Keskustan majoituskoulut, ruokala ja urheilukeskus ovat kävelymatkan päässä toisistaan. Majoituskouluina on myös muutama rauhallinen pieni kyläkoulu 5-10 min ajomatkan päässä, jos joukkueet haluavat pois keskustan vilinästä. Majoitusmahdollisuuksia on monia perinteisen koulumajoituksen lisäksi. Voit majoittaa joukkueesi hotelliin, oppilasasuntolaan tai vaikkapa järven rannalle mökkeihin.

KauhajokiCupissa on pyritty keskittymään olennaiseen eli pelaamiseen kuitenkaan unohtamatta oheisohjelmaa. Kaupungin virkistysuimala on myös turnausväen käytössä ja lauantai-iltana on pelaajille oma cup-disco. 

KauhajokiCup on myös pyritty pitämään edullisena turnausvaihtoehtona. Turnauspaketin eli palvelun maksaneet saavat laadukkaan mitalin, sarjojen neljä parasta joukkuetta palkitaan juhlavin menoin, ja voittajajoukkueelle on luvassa lisäksi muuta palkintoa.

Turnauspalveluohjelmisto on uusittu vuonna 2014. Luvassa on nopeasti kotisivuille ilmaantuvia tuloksia ja automaattisesti päivittyvät otteluohjelmat sekä sarjataulukot. Nämä tiedot näkyvät monipuolisesti kotisivuillamme. Joukkueet voivat myös tilata tekstiviesteinä esimerkiksi ottelutuloksia ja tietoa seuraavista peleistä.

Tarkempaa informaatiota turnauksen sarjoista, säännöistä ja maksuista sekä ilmoittautumislomakkeen löydät turnauspalvelusivustoltamme TÄSTÄ
Jos turvauspalvelusivusto aukeaa koneellasi mielestäsi liian pienessä ikkunassa, kokeile aukaista sivusto tästä.

Lämpimästi tervetuloa 35. KauhajokiCupiin!

Osumia: 5645
Kauhajoen Karhu Ry
Jalkapallojaosto
Urheilutie 3
61800 Kauhajoki
 
                                                     +358 400 514 430

futistoimisto(a)kauhajokifutis.net
 
                                                       Käyntiosoite
Topeeka 21
61800 Kauhajoki