Tervetuloa 33. KauhajokiCupiin 2013!

Kategoria: KauhajokiCup 2013 Viimeksi päivitetty: 03.06.2013

Tervetuloa KauhajokiCupiin 14-16.6.2013

Kutsumme Sinut UMBRO KauhajokiCupin turnaukseen. 33. turnaus pelataan perinteiseen tapaan viikkoa ennen juhannusta. KauhajokiCup on yksi Suomen suosituimpia ja perinteikkäämpiä jalkapalloturnauksia, jossa vierailee vuosittain myös ulkomaalaisia joukkueita. Turnaukseen osallistuu vuosittain noin 110 joukkuetta, mikä onkin maksimimäärä mitä pystymme vastaanottamaan. Kauhajoki cup on varma turnausvaihtoehto, jossa järjestelyt sujuvat jo rutiinilla. Kauhajoen Karhulla on vankka vuosikymmenten kokemus turnausten järjestäjänä.

 

Vuosittain turnaus on saanut osallistuvilta joukkueilta kiitosta mm. hyvistä nurmikentistä, turvallisesta turnausympäristöstä, järjestelyistä ja tunnelmasta. Meillä kaikki ottelut pelataan 12 nurmikentällä, jotka ovat samalla alueella ja kävelymatkan päässä ydinkeskustan majoituskouluista. Majoituskouluina on myös muutama rauhallinen pieni kyläkoulu 5-10 min ajomatkan päässä, jos joukkueet haluavat pois keskustan vilinästä. Majoitusmahdollisuuksia on monia perinteisen koulumajoituksen lisäksi. Voit majoittaa joukkueesi hotelliin, oppilasasuntolaan tai vaikkapa järven rannalle mökkeihin.

KauhajokiCupissa on pyritty keskittymään olennaiseen eli pelaamiseen kuitenkaan unohtamatta oheisohjelmaa. Kaupungin virkistysuimala on myös turnausväen käytössä ja lauantai-iltana on pelaajille oma cupdisco. Lauantaina on valmentajilla ja joukkueenjohtajilla peli, jonka jälkeen ilta jatkuu saunomisella ja järjestetyllä ohjelmalla.

Cup-ruokalassa saa nauttia perinteisestä kotiruuasta, joka on saanut kiitosta vuodesta toiseen. KauhajokiCup on myös pyritty pitämään edullisena turnausvaihtoehtona. Turnauksen maksut ovat selvästi muita samankokoisia turnauksia pienemmät. Myös palkinnot sarjojen voittajille ovat erinomaiset, siitä huolehtii turnauksen monivuotinen pääyhteistyökumppani UMBRO. Sarjojen voittajajoukkueille on luvassa UMBRO-tavarapalkintoja sekä jokaiselle turnauspaketin lunastaneelle pelaajalle ainutlaatuinen KauhajokiCup-juhlamitali.

Tervetuloa Kauhajoelle kuningaspelin pariin!

Osumia: 5504
Kauhajoen Karhu Ry
Jalkapallojaosto
Urheilutie 3
61800 Kauhajoki
 
                                                     +358 400 514 430

futistoimisto(a)kauhajokifutis.net
 
                                                       Käyntiosoite
Topeeka 21
61800 Kauhajoki