Nuorimmille futisjunnuille voitto Wasa Football Cupissa

Kategoria: Jaoston tiedotteet Viimeksi päivitetty: 27.07.2017

Kauhajoen Karhun jalkapalloilun juniorityö tuottaa parhaillaan hienoa tulosta. Vuonna 2009 ja 2010 syntyneiden poikien yhteisjoukkue on pelannut koko kesän menestyksekkäästi piirisarjassa kahdella eri ikätasolla, ja heinäkuun alkupuolella joukkue otti niskalenkin muista ikäluokkansa joukkueista Wasa Football Cupissa 8.-10.7.

pojat2009.jpg

Vaasassa pelattiin kolmena päivänä vuoroin helteessä, vuoroin kuurosateiden alla. Pelikenttä oli tavallista pienempi, ja ensimmäinen ottelu kääntyikin tasapeliksi pelaajien vielä totutellessa uudenlaisiin peliolosuhteisiin. Seuraavissa peleissä ei enää vastustajalle armoa annettu, ja pojat voittivat lohkonsa takoen kuudessa pelissä yhteensä 41 maalia vastustajien häkkiin. Omaan maalipäätyyn palloja päästettiin vain 8. Lohkossa pelasi 10 joukkuetta.

Valmentajat Timo Kalliomäki ja Marko Hakala kehuvat poikien kehittyneen taidoissaan valtavasti. Kaikki pelaajat ovat olleet ahkeria käymään niin harjoituksissa kuin peleissäkin. Tämä näkyy hienosti viheriöillä. Lisähaasteeksi joukkueessa kauemman pelanneet pojat pelaavat piirisarjassa vuotta vanhempiaan eli 2008 syntyneitä vastaan, eivätkä ole tähän mennessä kokeneet yhtään tappiota. Myös omassa ikäluokassa pelaavat pojat ovat voittaneet kuudesta sarjaottelustaan viisi, vaikka pelaajista muutama on vielä tähänkin ikäluokkaan alaikäisiä. Syksyllä joukkue osallistuu Pori Cuppiin. Ohjelmassa ovat luonnollisesti myös seuran omat turnaukset.

Koska tässä vaiheessa pelaajia tarvitaan kentälle 4+1, on pelaajia riittänyt vielä jaettavaksi kahdeksikin joukkueeksi. Piakkoin kentälle tarvitaan kuitenkin kerralla jo enemmän pelaajia, ja uudet pelaajat ovat tervetulleita. Pallokoulun käyminen ennen joukkueeseen liittymistä olisi suotavaa, mutta syksyllä pallokoulujen jo loputtua voi tulla mukaan harjoituksiin vaikkei pallokouluun kesällä olisi ehtinytkään.

P2009 joukkueessa pelaavat: Veikko Alarotu, Aaro Haapamäki, Miro Hakala, Klaus Heidt, Jaakko Kallio-Kokko, Konsta Kalliomäki, Leevi Kiukkonen, Jonni Kivistö, Eemu Kohtala, Aatto Kulmala, Leevi Kulmala, Niko Kytöharju, Sisu Loukko, Miro Metsänranta, Oliver Pihlaja, Onni Pihlajakangas, Aleksi Riihiluoma, Iiro Säntti ja Pete Viitaharju. Valmentajat: Marko Hakala ja Timo Kalliomäki.

Osumia: 1349
Kauhajoen Karhu Ry
Jalkapallojaosto
Urheilutie 3
61800 Kauhajoki
 
                                                     +358 400 514 430

futistoimisto(a)kauhajokifutis.net
 
                                                       Käyntiosoite
Topeeka 21
61800 Kauhajoki